Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 20ml Tīra Kojic Skābes Balināšanas serums Rieva noņemšanas Izraibināt melasma Pinnes rētas, pigmenta melanīna būtība Skatīt lielāku

20ml Tīra Kojic Skābes Balināšanas serums Rieva noņemšanas Izraibināt melasma Pinnes rētas, pigmenta melanīna būtība

€13.21

-4 %

€13.90

Jauns produkts

Dzimums Unisex
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
NETO MASAS 20ml
Izmantošana Sejas
Iezīme Anti-Novecošanās
GZZZ YGZWBZ
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Modeļa Numurs Citi
Vienuma Tips Krēms
Sastāvdaļas Kojic Skābes
Sertifikācija GZZZ

20ml Tīra Kojic Skābes Balināšanas serums Rieva noņemšanas Izraibināt melasma Pinnes rētas, pigmenta melanīna būtība

Apraksts

Kojic skābe ir helātu aģents, ko ražo vairākas sēņu sugas, kas, jo īpaši, Aspergillus oryzae, kas ir Japānas parastais nosaukums koji.Kojic skābe ir blakusprodukts, fermentācijas procesu no iesala rīsi, paredzēti izmantošanai ražošanā, sakē, Japāņu rīsu vīna.Tas ir vieglas inhibitoru veidošanās pigmenta augu un dzīvnieku audiem, un izmanto pārtikas produktu un kosmētikas līdzekļiem, lai saglabātu vai mainītu krāsas vielu.Tas veido spilgti sarkans komplekss ar dzelzs joniem.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tehniskie produkti un piemaisījumus

Kojic skābe ir komerciāli pieejami tīrības pakāpe ir lielāka, nekā 98.0% un kā risinājumu

izsmidzināšanas (TCI Amerikā, 2000; Tokyo Kasei Kogyo Co., 2000).Piemaisījumi var

ietver smago metālu (10 mg/kg max.) un arsēns (4 mg/kg max.) (Jarchem Nozarēm,

2000).

Analīze

Analīzes metodes kojic skābes komerciāliem pārtikas produktiem, garšas savienojumi,

kosmētikas līdzekļu un mikroorganismus, kas ir ziņots.Šīs metodes ietver

voltammetry, spektrofotometrija, kolonnu hromatogrāfijā ar ultravioleto staru detektoru,

plānslāņa hromatogrāfijas, gāzu hromatogrāfijas metodi ar vai bez liesmas jonizācijas,

elektronu satveres vai masas spektrometrija atklāšanu, un augstas izšķirtspējas šķidruma chromato-

graphy ar photodiode-masīvs vai ultravioletā starojuma detektoru

Ražošana

Kojic skābe ir dabiska antibiotika aģents, kas iegūti no koji iesala (Aspergillus oryzae).

Koji iesala ir ticis izmantots, ražojot miso, sojas mērce un dēļ Japānā

ilgu laiku (Budavari, 2000; Jarchem Nozarēs, 2000).

Informāciju, kas pieejama 2000 norādīja, ka kojic skābe tika ražoti ar diviem

Specifikācijas: 20ml/Pudeļu uzglabāšanas laiks: 3 gadi Sastāvdaļas: Ūdens, Butilēna Glikols, Propylene Glycol, PEG/PPG-17/6 Kopolimērs, Aloe Vera Ekstrakts, Kojic Skābes, Krizantēmas Ekstrakts / Malvas Ekstrakts / Paeonia Ekstrakts / Sausserža Ekstrakts / Eiropas Pieneņu Ekstrakts, Lāču, Flavonoīdus, Hidroksietilceluloze, Alantoīns, Hidroksibenzil, hialuronskābe, PEG-40 Hidrogenēta Rīcineļļa, Garšu Iezīme: 1. Ādas balināšanas remonts UV ādas bojājums, atvieglotu melanīna plankumi un kavē melanīna veidošanos. 2. Veicina kolagēna sintēzi, samazina grumbas, anti-novecošanās, atjauno bojātas ādas, padara ādu stingru un elastīgu. 3.Stingri kavē ādas melanīna, efektīvi noņemot vasaras raibumi, saules plankumi, vecuma plankumi,vecuma plankumi, melasma, brūni plankumi, pigmentācija, pinnes rētas Iedarbība: Šis produkts ir izraibināt , rieva noņemšanas, lai likvidētu melasma , vasaras raibumi, vecuma plankumi un citas vietas, ir specefekti , jaunieši saskaras ar pinnes ( akne ), arī ir bijusi nozīmīga ietekme, Kā lietot pēctīrīšana/tonera uz nakti, ņem 4-5 pilienus šķidruma uz sejas,Maigi masē ar pirkstu, līdz tas pilnībā uzsūcas (Uzmanību:ja lieto dienas laikā, lūdzu, UV aizsardzība)

uzņēmumi Ķīnā un viens uzņēmums katru Japānā, Šveicē un ASV

(CIS, Informācijas Pakalpojumi, 2000).

Izmantošana

Kojic skābes var darboties kā tyrosinase inhibitoru (nomāc melanīna veidošanos), pret-

oksidantu, a bacteriostat, metāla helātus veidojošo aģentu un starpproduktu sintēzi.Appli-

katjonu kojic skābes ietver novēršanu krāsas no vēžveidīgajiem, gaļas un

svaigi dārzeņi, kā konservants, kā antioksidants, taukiem un eļļām, kosmētika (āda

balināšanas vai depigmenting amatpersona), sagatavojot atvasinātie esteri (es.e.kojic

oleate, kojic stearāts), adhezīvos, jo helāts-veido sveķi un augu augšanu

Tagi: krēms melasma, anti scar cream, Noņemt grumbu, rēta ādas, vīriešu vasaras raibumi, kojic skābes, krēms zelta, melleņu serums, krēms pigmenta, korejas balināšanas krēms.

Uzrakstīt recenziju

20ml Tīra Kojic Skābes Balināšanas serums Rieva noņemšanas Izraibināt melasma Pinnes rētas, pigmenta melanīna būtība

20ml Tīra Kojic Skābes Balināšanas serums Rieva noņemšanas Izraibināt melasma Pinnes rētas, pigmenta melanīna būtība

Saistītie Produkti